Çağlayan Memduh Gülseçen İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş eğitim teknolojilerinin kullanıldığı, çalışanlarının, öğrencilerinin ve velilerinin üyesi olmaktan gurur duyduğu bir okul olmak. Beş yıl içerisinde hem akademik, hem de sosyal ve kültürel anlamda çevremiz’ın en saygın okullarından biri olmak.

Misyon: Çağdaş eğitim öğretim anlayışıyla, kendine güvenen, araştırmacı, yaratıcı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, daima başarıyı hedefleyen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Doğal gaz kalorifer
Sportif Etkinlikler: Uzakdoğu sporları Tekvando
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02242819010

WEB - https://caglayanmgihoo.meb.k12.tr

Adres - ÇAĞLAYAN MAH. ARKIN SK. ÇAĞLAYAN İLKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 6 OSMANGAZİ / BURSA

Yerleşim Yeri - çağlayan köyü

Ulaşım Kent Meydanından Bursaray Tramvay T2 İle Otobüs terminamine; Otogardan 17-E numaralı Belediye Otobüsü ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 15 km -